Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

26. 09. 2024 Novice podjetja

S torkom, 1. 10. v veljavi zimski delovni čas trgovine

Specializirana trgovina za plin in plinske izdelke
V torek, prvega oktobra, bo naša Specializirana trgovina za plin in plinske izdelke prešla na zimski obratovalni čas. Obiskali jo boste lahko vsak delavnik med 7.45 in 18. uro, ob sobotah med 8. in 13. uro. V poletni delovni čas, ko je od ponedeljka do petka trgovina na voljo uro dlje, bo trgovina vstopila prvega maja prihodnje leto.

Nakupe v specializirani trgovini lahko opravite tudi prek spleta in s pošto vam jih bomo poslali na vaš naslov. Če v spletni ponudbi slučajno ne najdete izdelka, ki ga iščete, nam pišite na trgovina@butanplin.si. Določenih specializiranih artiklov namreč ne vključujemo v spletno ponudbo, nakup pa je mogoč po predhodnem dogovoru.

Če v kratkem načrtujete obisk trgovine, vam svetujemo, da nas obiščete v četrtek, 24. 10., ko vas bomo pričakali z našim tradicionalnim jesenskim dnem trgovine. Na ta dan bodo nakupi še posebej ugodni, saj na vso trgovsko blago (izvzet je plin) nudimo 10 % popust, obiskovalce bo pričakal sveže pečen kostanj, zavrteli boste lahko kolo sreče, ter se pogreli s prav posebnim presenečenjem - najbolj okusno joto, ki jo bo pripravil Jure Pavlič - eden od finalistov zadnje sezone tekmovanja Masterchef. V primeru slabega vremena bodo vse spremljevalne aktivnosti odpadle. Popust? Na tega pa za dan trgovine lahko računate v vseh vremenskih pogojih.

Vljudno vabljeni!