Preskoči na vsebino
Dogodek Borzen september 25

STROKOVNI DOGODEK

Kako do energetske sanacije s podporo nepovratnih sredstev

Dogodek je namenjena strokovnim sodelavcem v podjetjih, ki razmišljajo o nadgradnjah energetskih rešitev in bi pri tem želeli črpati nepovratna sredstva za obnovljive vire energije (OVE). 

Torek 30. septembra 2025 v Catering lab v Ljubljani.  

Predavatelji na dogodku

Bojan Stojanović Butan plin

Bojan Stojanović

Vodja prodaje in razvojnih projektov za Adriatic regijo

Robert Feri družba Borzen

Robert Feri

specialist za investicijske vzpodbude Borzen 

Mirko Marinčič neodvisni energetski svetovalec

Mirko Marinčič

Neodvisni energetski svetovalec

Izpolnite obrazec in se prijavite na dogodek o prednostih energetske sanacije, priložnostih, ki jih z razpisi za nepovratna sredstva omogoča družba Borzen.

Predviden program dogodka, ki bo potekal v torek. 30. septembra v Ljubljani

URA PROGRAM 
 8:30−9:00 Prihod na dogodek in registracija 
 9:00−9:10

Uvodni pozdrav in dobrodošlica 

Bojan Stojanović, vodja prodaje in razvojnih projektov Butan plin Adriatic 

 9:15−9:45

Borzen: Predstavitev aktualnih razpisov (JP-OVE-4), prijavne možnosti in primeri

Robert Feri, specialist za investicijske vzpodbude Borzen

 9:45−10:30

Energetske storitve d.o.o.: Nižanje stroškov energije in omrežnine s pomočjo ukrepov URE in OVE

Mag. Mirko Marinčič, neodvisni energetski svetovalec

 10:30−10.45 Odmor za kavo in prigrizek
 10.45−12:00

Predstavitev praktičnih energetskih rešitev (viri, tehnologije, financiranje)

Bojan Stojanović in Edi Grbec, Butan plin

 

Parkiranje je možno v omejenem številu pred lokacijo Catering lab na Kavčičevi 66 v Ljubljani. Dogodek je brezplačen in zaprtega tipa, zaradi lažje organizacije pa je obvezna predhodna prijava. Vsa vprašanja lahko pripišete v prijavni obrazec ali nam jih zaupate na e-mail marketing@butanplin.si.


Bi se želeli udeležiti dogodka, a vam termin in lokacija ne odgovarjata?

Oddajte svoje podatke in po dogodku vam bomo poslali posnetek z omenjeno vsebino.