Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

9. 09. 2024 Novice podjetja  | Jeklenke  | Ogrevanje

Prelistajte revijo Val energije jesen /zima!

Val energije jesen zima 2024
Jesenska izdaja revije Val energije se že podaja na pot do zvestih bralcev. Tudi v tej številki vas čaka kopica zanimivih člankov  - preberete lahko, kako je letos potekalo mednarodno prvenstvo v poletih s toplozračnimi baloni in kakšno vlogo pri dogodku ima plin propan, kako s plinom ustvarja nakit priznana umetnica Nika Klinec, z nami se lahko podate na izlete v okolico Ljubljane, preverite, s katerimi zanimivimi artikli iz naše trgovine lahko obogatite svoj dom in na koncu rešite še nagradno križanko.

V tokratni reviji vas čaka novost - ustvarjalni kotiček, v katerem se lahko po korakih naučite izdelati kapo za jesenske dni. Poleg tega v njej pojasnjujemo, kaj prinaša nov Energetski zakon, delimo nasvete za varno prevažanje jeklenk v avtodomu, objasnimo, kako je sedaj z nakupom Zelene jeklenke na servisih MOL in SHELL, predstavimo prednosti plinskih grelcev in namignemo, kje si lahko rezervirate mobilno hišico za krompirjeve počitnice in še veliko več. 

Revijo Val energije delimo vsem strankam ob dostavi Zelene jeklenke. Če pa bi jo želeli prejeti tudi sami, se lahko naročite na prejem novičk in revije v obrazcu TUKAJ, ali pa prelistate digitalno različico Vala energije jesen zima 2024. Prelistajte jo!

Prijetno branje vam želimo!