Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

15. 10. 2024 Novice podjetja  | Ogrevanje  | Jeklenke

Preklopite na brezpapirno poslovanje in sodelujte v nagradni igri

Butan plin nagradna igra eracuni jesen 24
Zaradi velikega zanimanja smo se odločili, da ponovimo nagradno igro, s katero želimo spodbuditi bolj trajnostno in okolju prijazno poslovanje med našimi strankami. Zato vam cenjenim strankam svetujemo, da se med 15. 10. 2024 in 15. 12. 2024 odločite za prehod na e-račun ali deaktivacijo papirnega računa in s tem k sodelovanjem v nagradni igri. Sodelujete lahko le uporabniki Butan plin storitev, ki prejemate račun po pošti in se boste odločili za brezpapirno poslovanje.

V nagradni igri lahko sodelujete na tri načine:

  • v portalu Moj Butan plin izberete Deaktiviraj prejem papirnatega računa. Ob izdanem računu boste prejeli e-mail, da vas v portalu že čaka nov račun. Za sodelovanje v nagradni igri morate potem le še oddati v portalu Moj Butan plin izberete Deaktiviraj prejem papirnatega računa. Ob izdanem računu boste prejeli e-mail, da vas v portalu že čaka nov račun. Za sodelovanje v nagradni igri morate potem le še oddati Strinjanje s Pravili nagradne igre.
  • na strani E-računi lahko oddate obrazec za naročilo na e-račune
  • prek telefona ali e-pošte - tudi v tem primeru je potrebno dodatno Strinjanje s pravili nagradne igre.

Med vsemi sodelujočimi bomo izžrebali kar 40 srečnežev, ki bodo prejeli lepe nagrade, in sicer:

Nagrade bodo izžrebane in podeljene v dveh delih. Splošna pravila nagradne igre so na voljo Nagrade bodo izžrebane in podeljene v dveh delih. Splošna pravila nagradne igre so na voljo na spletni strani.

Vso srečo sodelujočim!