Preskoči na vsebino
Na arhiv novic

1. 10. 2024 Novice podjetja

Vabljeni na jesenski dan trgovine

Dostava Zelene jeklenke in trgovina Verovškova
Bodite pripravljeni na jesenska druženja in si zagotovite nov in ugoden boben za kostanj ali drugo opremo z 10 % popustom. Popust bo strankam trgovine na voljo v četrtek, 24. oktobra, ko se bo na Verovškovi 70 v Ljubljani odvil naš tradicionalni jesenski dan trgovine. Za dobro vzdušje bo poskrbljeno, saj se bodo kupci razveselili merice sveže pečenega kostanja, med 11. in 15 uro pa vas bo s pravo domačo joto razveselil Jure Pavlič, eden od finalistov letošnje sezone tekmovanja Masterchef. Zavrteli boste lahko kolo sreče in se potegovali za lepe nagrade. Ne zamudite!

Ste že vstopili v našo Specializirano trgovino za plin in plinske izdelke? Tisti, ki so se že soočili z vprašanjem ali dilemo povezano z izdelki ali inštalacijo plinskih naprav, lahko potrdijo, da naši strokovnjaki v trgovini vedno najdejo pravo rešitev za vsak izziv. To povedo naše zveste stranke, ki se rade vračajo med prijazno in zaupanja vredno osebje. Zvestobo naših strank pa tudi mi radi nagradimo z akcijami in posebnimi ugodnostmi kot je jesenski in spomladanski dan trgovine. In kot se za dan trgovine spodobi, bodo vsi trgovski izdelki v trgovini na voljo z 10 % popustom!

Tokrat vas bo v trgovini pričakalo pravo jesensko presenečenje - domača jota, ki bo razveselila in pogrela vse kupce med 11. in 15. uro. Pripravil jo bo Jure Pavlič, ki je javnosti poznan kot eden od finalistov letošnje oddaje Masterchef. Z Juretom smo se povezali v letošnjem poletju, saj na dogodkih hrano pripravlja z Zeleno jeklenko. Na jesenskem pikniku ne bo manjkalo kostanja, ki ga bomo pripravili v bobnu za kostanj, tako da si boste lahko tudi v živo ogledali, kako enostavna je priprava kostanja z njim. Vsak gost bo imel možnost zavrteti tudi kolo sreče – prav vsako polje vas bo obdarilo.

AMZS sodelovanje dan trgovine
[Izkusite, kaj se zgodi med prevračanjem avtomobila
AMZS sodelovanje na dnevu trgovine
Preverite prednosti in ugodnosti storitev AMZS
AMZS sodelovanje dan trgovine
Nadenite si "pijana očala"

Z nami tudi AMZS

Da bo dogajanje še posebej zanimivo, bo poskrbela tudi ekipa AMZS. Imeli boste priložnost sesti v prevračalnik, kjer boste na lastni koži izkusili, kaj se zgodi med prevračanjem avtomobila, in se prepričali, kako izjemno pomembno je vselej biti pripet z varnostnim pasom, ne glede na razdaljo vožnje. Nadeli si boste lahko posebna očala, ki realno prikažejo, kako alkohol vpliva na posameznika in na njegovo zaznavanje okolice, s čimer bodo opozarjali na pasti uporabe alkohola v prometu. Poleg tega boste na dogodku lahko pobliže spoznali AMZS članstvo in storitve, ki jih AMZS nudi v svojih 30 centrih po Sloveniji. 

Vsi izdelki v trgovini (razen plina) bodo le na ta dan na voljo z 10 % popustom. Popust ne velja za spletno trgovino. Parkiranje je možno pri trgovini (tudi za tiste z avtodomom), zato nikar ne zamudite in nas v četrtek, 24. oktobra obiščite na Verovškovi 70 v Ljubljani. V primeru slabega vremena vse povezane aktivnosti odpadejo. Razen popust. Ta pa vam bo na voljo, tudi če bo toča in sneg.

Vljudno vabljeni!